Masszázsaink

Mindegyik masszázs, egy egyéni hangulatos masszázs fülkében történik, lágy ellazító zene kíséretében, hogy a masszázsélményből a lehető legtöbbet merítsen a kezelésben részesülő.

Tradicionális thai masszázs

A thai masszázs egy dinamikus és energikus masszázs, amely azon az elven alapul, hogy a test mentén elhelyezkedő 72 000 energia vonal speciális nyomásával korrigálja az energia áramlást a szervezetben. A terapeuta ezeket a pályákat különböző jóga-szerű pozíciókkal kezeli, a mély statikus és ritmikus terhelésekkel kombinál saját kezén kívül, könyökét és lábát is használja.

A hagyományos masszázsban a kezelésben részesülő a padlón lévő matracon kényelmesruházatban fekszik – szalon biztosítja - , a masszőr pedig a földön, a testet követve masszírozza őt, a masszázshoz semmilyen krémet, vagy olajat nem használnak.

Masszázs típusa

Időtartam

Ár (HUF)

Tradicionális thai massage
Tradicionális thai massage 60 perc 8.500,-
Tradicionális thai massage 90 perc 10.500,-
Tradicionális thai massage 120 perc 12.500,-
4 kezes tradicionális thai massage 60 perc 15.000,-
4 kezes tradicionális thai massage 120 perc 17.000,-

 

Thai talpmasszázs

A jól ismert talp masszázs kényelmes fotelekben történik, a teljes relaxáció érdekében. A talp megtisztítását követően az energia vonalak mentén helyezkedő speciális pontok nyomásával a talptól, a vádlin és térden keresztül, egészen a combig történik a kezelés. A masszázs során speciális mentolos krémet és olajat használnak a masszőrök. Az akupresszúrás pontok célzott kezelése végett a masszázs során fából készült masszázsbotocskákat is alkalmaznak. Teljes felfrissülés és átmasszírozás végén, a terapeuta a hátat, vállat és a fejet is átmasszírozza. A masszázshoz szintén kényelmes ruházatot biztosítunk.

Thai talpmassage
Thai talpmassage 30 perc 4.500,-
Thai talpmassage 60 perc 7.500,-
Thai talpmassage 90 perc 9.500,-
Thai talpmassage 120 perc 13.500,-

 

Olajos Test Masszázs

A feszültség oldásán, és a vérkeringés serkentésén kívül a masszázs során használt olajok jótékony hatásai is emelik a masszázsélményt. A masszázzsal az olajok behatolnak a bőrbe majd a véráramba. Mivel az olajok teljes felszívódása hat-nyolc órát vesz igénybe, az aromaterápiás masszázs után egy ideig nem javasolt a zuhanyozás, máskülönben az olajok nem tudják kifejteni teljes hatásukat. Még az ókori egyiptomiak is az olajokat használták a szépségápolásra, illetve gyógyító célokra is.

Aromaolajos thai massage
Aromaolajos thai massage 60 perc 9.500,-
Aromaolajos thai massage 90 perc 11.500,-
Aromaolajos thai massage 120 perc 14.500,-
4 kezes aromaolajos thai massage 60 perc 17.000,-
4 kezes aromaolajos thai massage 90 perc 19.000,-

 

Hát És Fej Masszázs

Célzott területként a hát és a fej kerül megmasszírozásra, a tradicionális testmasszázshoz hasonlóan matracon fekve, lenvászon ruhában történik. Életünk stresszes hatásait leghatékonyabban kezelő eljárás. A sok ülőmunka, a vezetés és a helytelen testtartás következtében kialakult görcsös hátizmok lazítására tökéltes választás. Emellett továbbá eredményesen oldja a nyak és a deréktáj izmainak merevségét is, a hát speciális pontjainak erős nyomása pedig ezen testrészek vérellátását is javítása. A kellemes fejmasszázzsal kombinálva könnyen kezelhető ily módon a nyakmerevség, fáradtság, fejfájás; a masszázs alatt felfrissül mind a test, mind a lélek.

Hát-, nyak-, és fejmassage
Hát-, nyak-, és fejmassage 30 perc 4.500,-
Hát-, nyak-, és fejmassage 60 perc 7.500,-

 

Miért javasoljuk Önnek a thai masszázst?

A kezelések heti rendszerességben való igénybevétele lehetőséget biztosít a jó közérzet elérésére, kiváló gyógyhatása messze felülmúlja a konvencionális nyugati orvosi terápiákat néhány területen, mint például az asztma, székrekedés, vállmerevedés, szívinfarktus utáni helyreállás, végtagok mozgékonyságának helyreállítása agyvérzés után, valamint a szív- és érrendszeri, emésztőrendszeri és mozgásszervi megbetegedések megelőzésére és kezelésére is kiválóan alkalmas, mint kiegészítő terápia.

Javallatok, ellenjavallatok

A masszázs hatékonysága rendkívül jótékony és szerteágazó, már kialakult problémák is orvosolhatók vele, de a prevencióban, egészségmegőrzésben is igen jelentős szerepet tölt be. Ezért mindenkinek jó szívvel ajánljuk, aki törődik saját és szerettei testi, lelki egészségi állapotával.

Kinek javasoljuk a masszázs igénybevételét:

A masszázs csak nagy körültekintéssel, vagy egyáltalán nem vehető igénybe az alábbi esetekben:

Thai Herbal Masszázs

Thaiföldön évszázadok óta használják. A masszázs egyedisége abban rejlik, hogy e speciális célra összeváltogatott gyógynövények egy kis zsákba vannak töltve, melyeket gőzzel melegítenek fel, így a növények hatóanyagai felszabadulnak a kezelés során.

Ahogy a meleg hatására a gyógynövényes pára behatol a bőr pórusaiba és a tüdőbe, a test felszívja a gyógyhatású növénymolekuláit, és a kezelésben részesülő testen belülről és kívülről frissül és újul meg. kat. A thai gyógynövények, fűszerek hatásával serkentik a vérkeringést, működésbe hozzák a merev ízületeket, csökkentik az izomfájdalmakat és fáradtságot. Nyugtatja az idegeket, méregtelenítő hatású, szépíti a bőrt.  – HAMAROSAN FOGLALHATÓ

Meleg lávaköves Masszázs

A wellness thai masszázs az egyik legkeresettebb masszázs-típusok közé sorolható, a komplex testi-, lelki megújító hatása végett. A “wellness” szó jelentése: “érezd jól magad!”

A lávaköves masszázs eredete mintegy 3000 évre nyúlik vissza.  Az észak-amerikai indiánok, az ókori kínai és indiai gyógyítók, de az ősmagyar sámánok is használtak felmelegített köveket kezeléseik során. A kínai orvoslásból a meridiántan, Indiából a csakrák rendszere került be a lávaköves masszázs menetébe, így a thai masszázs kultúra elengedhetetlen elemévé lett.

Kézzel történő masszázst a vulkáni eredetű, simára csiszolt felületű, felmelegített szürkés/fekete bazaltkövek használata egészíti ki. A lávakövek rezgésszáma a legmagasabb, és sokáig megtartják magas hőmérsékletüket és energiájukat. A masszázs során felmelegített masszázsolajat használunk, melyek a felhevített bőrbe sokkal könnyebben és mélyebbre jutnak, így fokozottabban fejtik ki pozitív hatásukat. – HAMAROSAN FOGLALHATÓ

Jelentkezz be még ma!

Hívj minket telefonon és foglald le a masszázsod időponját vagy kattints az "időpontfoglalás" linkre és foglalj online! 

 

Royal Lotus Thai Massage Savoya Park

1117 Budapest, Hunyadi János út 19.

Bejelentkezés: +36 70 368 8848

Nyitvatartás: H-SZ 10:00-21:00
 V: 10:00-20:00

Időpontfoglalás

 

Royal Lotus Thai Massage Campona 

1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.


Bejelentkezés: +36 70 394 4494

Nyitvatartás: H-V 10:00-21:00 
V: 10:00-21:00

Időpontfoglalás

 

Royal Lotus Thai Massage&Spa  

1061 Budapest, Paulay Ede utca 56.


Bejelentkezés: +36 70 884 8018

Nyitvatartás: H-Sz.: 10:00-21:00
 V: 10:00-20:00

Időpontfoglalás